Junior Team

Jopun valmennustiimi on Junior team. Junior teamiin voi liittyä, jos olet 6-18 -vuotias ja innostunut alppihiihdosta ja ratalaskutaitojen kehittämisestä. Katso jäseneksi liittymisestä lisätietoja tästä.

Junior teamin päätavoiteet rinneharjoittelussa tähtäävät monipuoliseen laskutaitoon. Treenaamme laskuasentoa, polvien yhtäaikaista käyttöä, rytmiä ja suksien leikkaamista läpi käännöksen. Valmennus tähtää kilpailumenestykseen, mutta junior teamissa treenaaminen ei edellytä osallistumista kilpailuihin.

Valmennuksessa painotetaan pitkäjänteisyyttä ja suunnitelmallisuutta, huomioiden junioreiden yksilölliset tarpeet ja erot. Tavoitteena luoda puitteet mielekkäälle ja hauskalle alppihiihtoharrastukselle, joka tuottaa menestyviä alppihiihtäjiä asiantuntevan valmennuksen kautta.

Seuran vastuu ja rooli nuorisokasvatuksessa on osa valmennustoimintaa. Päämäränämme on kasvattaa reippaita ja vastuuntuntoisia lapsia ja nuoria, joille liikuntaharrastus on luonnollinen osa elämää!

Valmennusryhmät 

Junior teamilaiset on jaettu ryhmiin taitotason mukaisesti. Valmentajat vahvistavat kausittain mihin harjoitusryhmään kukin laskija sijoittuu. Seurassa toimii tällä hetkellä kaksi valmennusryhmää Race 1 ja Race 2.

Race 1 laskijat ovat 12-18 -vuotiaita. Heitä valmentaa Petri Heikkala. Race1-laskijat kilpailevat pääsääntöisesti kiertämällä kansainvälistä FIS-sarjaa tai KIA Ski Touria .

Race 2 laskijat ovat 7-12 -vuotiaita. Heitä valmentaa Matti Kailasalo. He kilpailevat Keskisen Suomen Alpin aluecupissa.

Molemmissa ryhmissä on myös apuvalmentaja ja laskijoiden vanhempia auttamassa.

Katso lisää harjoituksista ja valmennuksen tavoitteista. 

 

Ratalaskukoulu 

Ratalaskukoulu on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia alppihiihdon tekniikkaa ja kokeilla taitojaan ratalaskussa. Ratalaskukoulu voi olla myös ensiaskel junior teamin laskijaksi.

Talvella 2019-2020 ratalaskukoulu järjestetään Mustavaaralla viitenä tiistai-iltana klo 18-20 alkaen 7.1.2020. Seuraa FB-sivujamme  tai @jopujns ! 

 

 

 

WWW-design ja tuotanto Produced by Sitefactory oy